The Life Blog
Barátaim :)

Vendégkönyvben vagy a chatben lehet jelentkezni :)

  

 

 
Látogatók :)
Indulás: 2015-06-19
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Firkálmányom,írásom

A világ másik oldala: 1.fejezet

2015.06.21. 17:29, heliconia10
kérlek írjatok véleményt a chatbe miután elolvastátok :)

Kép

A nap meleg sugarai csiklandozták hajamat. Kiléptem a bejárati ajtón és a kocsimhoz indultam. Már így is késésben voltam a suliból. Már rég becsöngettek olyan 8 óra tízperc lehetett. Megint nem fogok bemenni első órára. Szuper! Sosem volt az erősségem a korán kelés ,de mivel az iskola egyik legjobb tanulója vagyok ezért elnézik nekem. Frissen nyírt fű és a tegnapi eső kellemes illatát éreztem. A suliból már csak egy hét van és utána szabad vagyok, mehetek az egyetemre. Hiányozni fog a gími. Hiányozni fognak a barátaim. Hiányozni fognak a szüleim és Palm Springs. Miközben kerestem a kulcsóm észrevettem egy pasast az utca végén aki engem figyel. Alaposabban fel mértem. 190 cm magas, fehér bőrű, fekete hajú 70 - 80 kg körüli, 20 -as évei végén járó férfi. Napszemüvegben, olcsó fekete bőr dzsekiben és kopott farmerben volt. Olyan rossz kisugárzása van. Észrevette, hogy nézem és elment. Nem éreztem úgy ,hogy tovább kéne törődnem vele és megtaláltam a kulcsom. Kinyitottam az ajtót, beültem és beindítottam a kocsit. Egész jól tippeltem 8:12 óra volt. Ha már elkéstem és úgy se fogunk semmit sem tanulni csak filmezni gondoltam elmegyek a pékségbe és veszek magamnak valami kaját. A pékség a házunktól kb. öt percre volt. Kiszálltam a kocsiból, bezártam és elindultam a bejárat felé. Belöktem az ajtót majd csilingelt egyet és elindultam pulthoz. Nézelődtem pék áruk között. Kinéztem két nutellás buktát és a kiss me rita orás coca colás üdítőt. Oda mentem az árus hoz és megvettem. Vissza mentem a kocsimhoz, beültem majd elindultam a suli felé. Nyolc óra negyven perc körül érkeztem meg.

  • Hol voltál már Adél? - kérdezte legjobb barátnőm Ashley.

  • Elaludtam, bocsi! Nézd hoztam kólát meg nutellás buktát. - felmutattam őket bocsánat kérően.

  • Jól van csak gyere, még infó óráról is elfogunk késni, ha nem sietünk. - megfogta a karomat, magával húzva az infó terembe.

Beléptünk az infó terembe, már mindenki a gépen pötyögtetett valamit sebesen. Köszöntünk Lasko tanár úrnak majd leültünk a helyünkre. Ő már is sebesen gépelt valami rock banda nevét. Gondoltam utána nézek még egyszer a San Diegoi egyetemnek. Már rég biztos volt, hogy oda megyünk Ashleyvel. Megnéztem még a e-mailemet majd vártam, hogy vége legyen az órának. Ki csöngőkor Ashley megragadta a karomat, kirángatott a szekrényünkhez és az egyetemi óráinkat nézegettük.

  • Szerinted lesznek helyes pasik? - kérdezte izgatottan.

  • Biztos lesznek. - bíztattam. Ashleyvel egy idősek vagyunk. Mindketten 18 évesek vagyunk. Januárban születtem, Ashley májusban. Ashleynek szőke loknijai, formás arca, barna szeme, enyhén vöröses szája, napsütötte bőre, kicsi mellek és nagy fenékkel rendelkezik. Viszont nagyon formás lábai vannak. Egy szóval sexy. 

  • Nem is figyelsz! - mondta szinte már sikítva. Sajnos igaz volt a reggeli pasason járt az eszem.

  • Bocsi, csak reggel láttam egy férfit az utcánkban és kicsit fura volt.

  • Én is láttam ma egy pasit az utcánkban. A szomszéd volt az. - mondta kis gúnnyal a hangjában.

  • Nem úgy értem. Fekete bőr dzsekiben, kopott farmerben, napszemüvegben volt és engem figyelt majd elment amikor észrevette, hogy figyelem. Kicsit ijesztő volt. - mondtam ijedten.

  • Ne aggódj már annyit. Biztos csak azt hitte, hogy ismer valahonnan majd elment. - mondta megnyugtatóan.

  • Igazad van. Mostanában túl sokat aggódóm. Talán elmehetnénk valahova. Moziba vagy masszás vagy pedikűr? - kérdezgettem.

  • Szerintem megkéne ünnepelni az érettségit egy hatalmas bulival! - mondta izgatottan.

  • Jó ötlet úgy is rég voltunk már bulizni. Szokásos helyre menjünk?

  • Aha.

  • Oké, most péntek vagy szombat este?

  • Péntek este 9 -kor nálad. Oké? - kérdezte.

  • Ok. Szuper! Alig várom már! Jó lesz majd egy kicsit inni.

  • Azért majd ne olyan sokat. Nem akarlak hazáig a földön húzni, mert olyan részeg vagy. - mondta kis aggódalommal a szemében.

  • Nyugi, és pont te mondod?!

Erre mindketten felnevettünk, elmentünk órára. A nap viszonylag gyorsan eltelt. A legtöbb órán csak filmet néztünk vagy szabadidő volt. Kimentem az iskola parkolójába, kinyitottam a kocsi ajtót, beszálltam, magam mögött becsuktam az ajtót és elindultam a plázába. Kellett vennem pár új ruhát. Az út a boltba kb. 20 perces volt. Bementem az egyik butikba és elkezdtem nézelődni. Csak akkor veszek meg egy ruhát ha szerelmes leszek belé. Néztem koptatott farmert, feszülős egybe ruhát és akkor megláttam. Remegni kezdtek a lábaim, hányinger volt a hasamban és nagyon be pánikoltam legbelül, de kívül csak álltam és úgy tettem, mintha észre se vettem volna. Tovább nézegettem a ruhákat ne, hogy fel tűnjön a fekete bőr dzsekis pasasnak, hogy észrevettem. Miközben úgy tettem, hogy ruhát keresek találtam egy sexy feketét. Odamentem az eladóhoz, kifizettem majd kimentem a butikból. A pasas már eltűnt és már késő délután volt szóval ideje volt hazamenni. A hazaút rövidebb volt. Anyu már otthon volt és főzött, ha jól éreztem a szagból ítélve karfiol levest. Pfúúj. Utálom. 

  • Szia Adél! - gyorsan megpuszilt és vissza sietett a leveshez.

  • Szia Anya! Mit főzöl? - félve kérdeztem már meg.

  • Karfiol levest. Nem sokára kész.

  • Szuper! Addig felmegyek a szobámba. - pfúj.

  • Oké.

Felrohantam a lépcsőn és felrántottam a szobám ajtójának kilincsét. Rá dobtam az asztalra a táskám és levetkőztem, hogy felpróbáljam az új ruhámat. Remekül ált rajtam. Kiemelte formás csípőmet, lábaimat és a mellem sem tűnt nagyobbnak benne mint amekkora. Lementem a lépcsőm és megmutattam anyunak. 

  • Nagyon dögösen áll rajtad! - mondta.

  • Köszi! Ja péntek este elmegyek Ashleyvel bulizni. - mondtam izgatottan.

  • Oké csak ne igyál sokat. - mondta aggódva.

  • Nyugi, csak megünnepeljük az érettségit.

  • Elfőztem valahogy a levest.

  • Nem hallottam még ilyen szót. - nevettem.

  • Pizza?

  • Szuper! Rendeled vagy rendeljem?

  • Majd én rendelem. - sóhajtott és a telefonhoz indult.

Vissza mentem a szobámhoz és átöltöztem laza itthoni ruhába ami annyit jelent, hogy rövid gatya és egy póló. Anyu szólt, hogy itt a pizza. Lementem, anyu már az asztalnál vágta a szeleteket és rakta tányérra. Leültünk és ettünk.

  • Jó étvágyat! - mondtam kedvesen.

  • Köszi, viszont - mondta anya.

Fincsi volt a pizza. Felmentem a szobámba és mivel úgy se volt dolgom meg kicsit el is fáradtam alváshoz készülődtem. Lezuhanyoztam, megmostam a hajam és a fogamat, megszárítottam a hajamat és lefeküdtem. Megfogta a nyakamat és fulladozni kezdtem. Neki vágott a falnak. Próbáltam felállni, de minden próbálkozásomra összeestem és fuldokolni kezdtem. 

  • Ez lenne a nagy és félelmetes inkvizítor?! - kérdezte és röhögött utána.

Zihálva, levegő ért kapkodva ültem fel és a nyakamhoz kaptam. 

  • Ez csak egy álom volt. - mondogattam magamnak.

Nem hiszem el, hogy a fekete bőr dzsekis pasastól ennyire megijedtem, hogy még vele is álmodtam, de vajon, hogy kell érteni azt amit mondott?

 

Még nincs hozzászólás.
 
Blogomról...

Sziasztok! Hát ez lenne az én blogom. Itt az életről meg egyéb hülyeségekről tervezek írni. :D A képek a tumblr.com -ról származnak. A designet a sam & aemy oldalnak köszönöm. Ja egyébként a nevem Helicónia :)

 

 
Frissek
Friss bejegyzések
2015.07.16. 22:50
2015.07.11. 21:16
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Zene doboz
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal